Totalt antall sidevisninger

tirsdag 1. februar 2011

Jiiz McPeas førr en dag!
Æ skulle med begge kidsa i barnehagen å det a sååpeglatt uttafor så æ bærte Tobias på arma å holdte Frida i handa så ho ikke skulle dett.. Ja det va heilt til vi kom på trappa å da datt vi alle tre så det søngte etter...!! Frida blei redd å bynnte å skrik, Tobias så ikke ut til å skjønn noe som helst og ho mor sjøl røyste sæ opp i ei fart førr å så om noen så mæ...! Heldigvis ikke! (trur æ...)

Skulle på rema1000 på stormyra førr å handle litt,men det va jo vel opptimistisk! De hadde nesten ingenting av det æ skulle ha! Æ spurte om de hadde hvitløksbaguetta " nei men vi har urtebaguetta" Men æ vil jo ikke ha urtebaguetta! Hadde æ villa hatt de, hadde æ lagt de i vogna når æ så at de ikke hadde hvitløksbaguetta...!

Nei så da måtte æ på Rema1000 hunstad, der hadde de ihvertfall hvitløksbaguetta!
(de hvitløksbaguettan har med å bli spist opp til middagen i dag!)

Heldigvis så æ forsida på se&hør å der sto det at hainj Tore på sporeh he funji faren sinj! Det ga jo et løft i humøret på mårrakvisten ;)

Men humøret sank fort når æ skulle kjør inn på parkeringsplassen, heretter kalt skøytebanen å skulle parker... Kom mæ ikke av flekken! Ikke et sandkorn på isen å flaks at vi kjør piggfritt på speilhålka! brukte 15(!!) min på å få parkert!  Å ikke ei serlig god parkering heller.. Pappa ville nok kallt det ei "skikkelig kjærringparkering"  Det va det nok også... :p

Skulle ønsk det blei sommer snart... Ihvertfall litt vår! å ikke så mye vinter.. Men man kan vel takk sæ sjøl førr at man bor her oppe i nord..

Alt dette før kl 09.30!
Nu skal æ prøv å snu dagen å få noe positivt ut av den! :) Æ har jo fri ;)

Opptimistisk klæm fra mej :)

2 kommentarer:

  1. Tore! æ ha funji faren dinj!! haha!!! *ristetulletepåhodet*

    SvarSlett
  2. Ja æ bleij skikkeli gla på hanjes vægnaH!
    Æ bærreH Håååpeh at hainj finj brooooren sin åssåh! :p

    SvarSlett