Totalt antall sidevisninger

torsdag 17. februar 2011

Heia! Etter mange tips om at æ e blitt lat på mine gamle bloggings dager så måtte æ ta mæ på tak å hiv inn et nytt innlegg :) Men det e nu vældi arti at folk "etterlys" nye innlegg! Det vis bare at folk les :):)

Sia sist innlegg har det jo skjedd masse! Det har jo vært morsdag blandt anna :)

Æ blei vekt av kidsa å stian å fikk pakke å hjæmmelaga kort på senga :) Fikk en nyyydelig kopp som æ har ønska mæ længe hos mine små <3  Så sto vi opp å æ å Fridus laga kanelsnurra. Som de fleste veit så e æ ikke noe ræser på baking,men har lova mæ sjol at æ skal bli flenkere å bak så det va jo en gylden mulighet å ta på sæ forkleet å hiv sæ rundt å bak litt :) Kanelsnurra e jo enkelt? ka kan gå galt?

JO DET SKAL Æ FORTELL DÆ!!

Det bynnte med at deigen blei bra, å med bra så mein æ BRA! Luftig å fin :) vi kjevla deigen ut å snurrisan blei satt til heving :) De heva lenge å godt! Det så så bra ut at æ sa til Stian at dette va nok det beste bakverket æ noen gang har laga! Å det skulle æ jo ALDRI sagt! Æ jinxa snurrisan så det søngt etter....!!

Det bynnte med et brett som blei sånn halvbra:

De smaka godt ihvertfall!

Så skulle æ steik neste brett med de mest perfekte kanelsnurran æ noen gang hadde sett! Store luftige snurrisa! Som vi gleda oss til å smak på de! Æ kjenner æ vil skrik bare æ tenk tilbake på det,men storyen fortsett altså sånn:

Æ satt inn de heretter kalt "perfekte snurrisan" i ovnen å satt timeren på så gikk æ å satt mæ i stua.
Timeren ringte å æ gikk førr å se kor det gikk med de fortsatt perfekte snurrisan, å som forventa så va de heva så masse at de så bare heilt fortreffelig ut! Men de va nu ikke heilt ferdigstekt så æ gikk å satt mæ i stua igjenn...  Satte mæ på Facebook å læste oppdateringa, kommenterte bilda og statusa å sånn generelt som man hør å bør når man sitt på Facern.... Så pluttselig kom æ på de "perfekte snurrisan" Hælvette!!!!!
Ja nu va de ikke mye perfekt lengre!  Å æ blei så skuffa over egen innsatts..............


det ferdige resultat.....
"nam"  NOT!!

farsken altså!

Men etter mye trøst å gode ord fra samboeran mine så orka æ ikke å tenk så mye mere på det å fortsatte dagen med mye masse kos istedet førr "perfekte snurrisa"
Stian laga ribbe til middag å vi fikk besøk av "Bæsta" til kaffe og halvgode kanelsnurra (merk: første brett)


Dagen va vældi fin alt i alt hvis man ser bort ifra den lille kanelsnurris-historien :p


Lille hjelper <3


<3 <3

Puh det va godt å få den historien ut av systemet :p Ha en fortreffelig kveld alle sammen :D

23:26 Anniken :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar